Eerste keer - Kbeauty

  • Geplaatst op
  • Door Haru Haru
  • 0
Eerste keer - Kbeauty

De weg naar mijn huidige Korean Beauty routine heeft een aantal jaren geduurd, maar eenmaal op de goede weg werd alles vanzelfsprekend.

De oude ik...

Dit jaar ben ik 27 jaar geworden. Ik rook niet, ik drink niet, maar ben wel 7 dagen in de week druk bezig zonder vakantiedagen en mijn skin care routine van paar jaar geleden bestond nog uit nivea en drogisterij dag/nacht crème.

Met sheet masks was ik al bekend van tv programma's, uiteraard Aziaatische (beauty/fashion/lifestyle) programma's. Daar leerde ik zoveel producten kennen waarvan ik niet wist waar ik dat zou kunnen halen in Nederland.

BB Creams: Nederland vs. Azië

Toen verscheen de eerste reclame van Garnier's BB cream op de Nederlandse TV... Ik heb het geprobeerd, en het viel tegen... Toen heb ik BB cream online besteld uit Azië, de stuctuur hiervan was zoveel anders dan de BB creams uit Nederland.

Terwijl de BB creams die ik hier had geprobeerd heel vettig waren, waardoor je huid onvermijdelijk begint te glimmen na het smeren, was de Aziaatische licht op de huid, en trekt het veel sneller in. Ik was blij verrast met het resultaat.

KOREA 

Tony Moly appletoxTijdensmijn eerste reis naar Zuid-Korea was ik vergeten om toiletartikelen mee te nemen...yes, yes, very idiotic, but true!! Geen facewash, geen dag/nacht crème, wel douchegel, geen shampoo. Gelukkig had ik wel wat samples uit Nederland in mijn tas gevonden, genoeg voor dag 1.

De dag daarna zijn we direct op zoek gegaan naar alles wat we nodig hadden. Zo kocht ik mijn aller eerste Korean Cosmetics in Korea zelf. Een van deze producten waren de red en green appletox van Tony Moly!

We liepen langs de stand, en daar stonden ze dan, de rode en groene appeltjes. Ze zagen super schattig uit en na het testen vond ik ze ook lekker ruiken en voelen, dus ja, deze wilde ik wel meenemen. Tot nu toe vind ik de red appletox nog steeds een van de beste items die ik daar heb gehaald tijdens de shopvakantie.

Kbeauty

En zo is mijn relatie met Kbeauty begonnen. Ik ging vaker online lezen, bestellen en uitproberen. De collectie van Conceptual Styles is ook ontstaan na lange zoektochten, lezen van reviews, en testen op onszelf. Bij ons vindt je producten die online worden geprezen, producten die we zelf misten op de Nederlandse markt.

De nieuwe ik... 

Door mijn oude routine ben ik lui geworden voor verzorging, maar stap voor stap, heb ik mijn eigen ochtend en avond routine ontwikkeld. Een routine waar ik nu elke dag aan kan houden zonder enig moeite. 

De oude ik gebruikte alleen maar dag/nacht crème, en de nieuwe ik heeft in de tussentijd heel wat geprobeerd. Ik heb gevonden wat nu bij mij werkt en het werkt goed, zonder na te denken! 

Koreaans schoonheids routine

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden