back to top
Previous Next


Welcome to Haru Haru Beauty!

We bring the best Korean skincare and beauty products to the Netherlands, Belgium, Germany and from now on also shipping to other European countries.
Our products are carefully selected based on their ingredients, reviews, innovations and our own experiences. Read our story to learn more about us.

Let Haru Haru help you to improve your skin care routine starting today.
We would also like to invite you to our Haru Haru Offline Experience store in Rotterdam, the Netherlands.

Stay beautiful Haru Haru~~


HARULOG


[View all]
Trending in Korea - 7 Skin Method [oily, combi, dry skin will love this]
Sinds vorige zomer is er een nieuwe trending beauty techniek erbij. De zogeheten “7 skin method” is populair geworden na het aanraden van dermatologen in Korea bij mensen met een vet en/of gecombineerde huid. Na het mainstream worden hebben velen met een droge huid aangegeven dat dit methode ook ideaal is voor hun huid. Zij merken dat hun huid meer gehydrateerd zijn en een gezond glow hebben erna.
Read more
Hair care, basic tips van Studio Kawaii
Afgelopen week hebben wij het einde van de nieuwe K-drama Legend of The Blue Sea gezien. Tijdens de gehele serie is het mij opgevallen dat de hoofdrolspeelster Shim Cheong (Jun Ji-hyun) altijd perfect, glanzende haren heeft. Of ze nou in de zee rondzwemt of op het land rondsnuffelt tussen oude (gedumpte) kleren. Het is opvallend dat in Korea niet alleen wordt gelet op het hebben van een mooi egale huid, het is ook zo dat de meiden vaak zijde zachte haren hebben die glanzen en zonlicht weerkaatsen.
Read more
20 shocking facts van huidveroudering
Ben je bang voor het verouderen van jouw huid? Of denk je er nog op dit moment helemaal niet aan? Hoe dan ook is het handig om de 20 feiten door te nemen zodat je het in je achterhoofd hebt zitten in geval van...
Read more
Thank you 2016 - See you in 2017
We nemen afscheid van 2016 en kruipen langzaam 2017 in. 2016 heeft veel trends met zich mee gebracht, maar wat is er nou bij Haru bijgebleven en wat denken en hopen we bij Haru meer te zien in 2017?
Read more
Treasure hunt in Korea
Afgelopen oktober hebben we met Haru een korte bezoek gebracht aan Zuid-Korea opzoek naar de nieuwste trends en happenings. Daar hebben we kennis gemaakt met een aantal bekende en onbekende nieuwe merken die bezig zijn met het veroveren van de beauty wereld.
Read more
Geekychic Wishtrade Hotterdan
Haru Haru Logo

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bank transfer Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Pin Cash
Copyright 2017 Korean skincare & cosmetics | Rotterdam | Haru Haru Beauty
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »